Tips vóór uw bezoek

  • Laat uw hond goed uit van tevoren, de trimbehandeling kan even duren.
  • Houdt uw hond aangelijnd.
  • Mocht er iets met uw hond aan de hand zijn (ook op medisch gebied) laat mij dit dan weten, zodat ik daar rekening mee kan houden.
  • Geef uw (speciale) wensen aan, zodat u en uw hond tevreden de trimsalon verlaten.
  • Het werkt voor mij beter en rustiger als de baas niet bij de trimbehandeling blijft. Zo heb ik alle aandacht alleen voor de hond en dat werkt voor mij en de hond het beste (is mijn ervaring). Natuurlijk kunt u altijd tussendoor even vragen hoe het gaat, vaak stuur ik zelf ook een berichtje tussendoor als u dat op prijs stelt.
  • Omdat de wachttijden kunnen variëren, raad ik u aan om een vervolgafspraak in te plannen om teleurstelling te voorkomen.