Yv's Trimsalon

Gediplomeerd Hondentrimster in de Huiswaard.

Behandelingen & prijzen 

Een normale trimbeurt is inclusief:  

  • Wassen & drogen, knippen / effileren / plukken / ontwollen of scheren afhankelijk van de vachtsoort.
  • Oren reinigen en schoonmaken;  haren die in de oren groeien haal ik er voorzichtig uit en knip ik weg,losse haren pluk ik voorzichtig eruit maar ik trek geen haren die vastzitten uit de gehoorgang, dit kan alleen maar meer problemen veroorzaken. Ik kan u adviseren over oorverzorging maar bij problemen of regelmatige oorontstekingen is dit het aandachtsgebied  van de dierenarts. 
  • Nagels knippen (indien nodig). 

Prijzen

Het is altijd lastig een exacte prijs te zeggen omdat de trimbeurt van meerdere factoren afhankelijk is. Honden van hetzelfde ras kunnen een hele andere vachtstructuur hebben en de een dus bewerkelijker zijn dan de ander. Bij erg veel klitten, vervilte vachten en lastig of agressief gedrag reken ik een meerprijs omdat ik er dan langer mee bezig ben. Om u een indicatie te geven kunt u het beste even contact opnemen via Whatsapp of email het liefst met foto van uw hond.


Puppy kennismaking:

Gratis voor pups vanaf 12 weken tot ongeveer 5 maanden.

Dit is een korte behandeling van een half uurtje voor pups vanaf ongeveer 12 weken zodat uw pup leert hoe het er in de trimsalon aan toe gaat.  

Zo kunt u zien hoe ik werk en kan uw pup wennen aan de geluiden van bijvoorbeeld de föhn of tondeuse, worden zijn oortjes en nagels nagekeken en eventueel haartjes bij de oogjes weggeknipt.  Uw hondje wordt dan nog niet gewassen.
Ook krijgt u dan uitleg hoe u uw hondje zelf kunt onderhouden en welke borstel en/of kam het meest geschikt is voor de vachtverzorging. 

Ik merk dat de puppy's die voor een wen-beurtje zijn geweest hier echt baat bij hebben.

U kunt het beste een afspraak plannen als uw hondje alle puppy- inentingen heeft gehad en niet wachten tot de vacht al te lang wordt. Hoe eerder u begint met het aanleren dat vachtverzorging erbij hoort hoe beter!

* Voor een hond met vlooien reken ik een toeslag van €7,50 omdat deze dan een vlooienbehandeling krijgt en u advies hoe u het huis en omgeving moet behandelen om herbesmetting te voorkomen. 

* U dient uw afspraak minimaal 24 uur van tevoren af te melden indien u verhinderd bent, zegt u later uw afspraak af of bent u de afspraak vergeten dan zitten hier helaas kosten aan verbonden omdat ik toch tijd voor uw hond heb gereserveerd en ik deze tijd niet op het laatste moment kan invullen.Tips voordat u de hond komt brengen:


  • Laat uw hond goed uit van tevoren, de trimbehandeling kan even duren.
  • Houdt uw hond aangelijnd.
  • Mocht er iets met uw hond aan de hand zijn (ook op medisch gebied) laat mij dit dan weten zodat ik daar rekening mee kan houden.
  • Geef u (speciale) wensen aan zodat u en uw hond tevreden de trimsalon verlaten.
  • Het werkt voor mij beter en rustiger als de baas niet bij de trimbehandeling blijft. Zo heb ik alle aandacht alleen voor de hond en dat werkt voor mij en de hond het beste is mijn ervaring. Natuurlijk kunt u altijd tussendoor even vragen hoe het gaat, vaak stuur ik zelf ook een berichtje tussendoor als u dat op prijs stelt.
  • Omdat de wachttijden kunnen variëren raad ik u aan om een vervolgafspraak in te plannen om teleurstelling te voorkomen. 

Het belang van de hond staat bij mij altijd voorop!  Soms zijn de vachten zo vervilt dat ontklitten niet meer mogelijk is. Uiteraard zal ik dan goed advies geven hoe dit in de toekomst te voorkomen is.